Hoe werkt Art Flower Creation?

Verhuur en verkoop van kunstflora

Hoe werkt Art Flower Creation?
Art Flower Creation draagt zorg voor extra beleving van uw privé- en/of zakelijke omgeving door middel van kunstflora. Deze bloemstukken bestaan uit een combinatie van kunstbloemen, kunstplanten, natuurlijke en gedroogde materialen van hoogwaardige kwaliteit. Deze boeketten worden door middel van onze wisselservice geleverd met bijbehorende pot of vaas op jouw locatie. Je kan huren, maar ook kopen.

Waar plaats ik de kunstflora?
In winkels, hotels, etalages, vergaderruimtes, balies en entrees (binnen/buiten), en overal waar jij meer klantbeleving wenst. Wij verhuren en verkopen aan diverse branches in de zakelijke markt zoals; zorginstellingen, horeca, detailhandel, kantoren, makelaardij, showrooms, events, bruiloften, beurzen en hotels. Maar we verhuren en verkopen ook particulier. Dus ook voor  jouw eettafel, vensterbank of dressoir.

De kunstflora is te huur én te koop. Hoe? Bekijk het hieronder. 

Bloemstukken Kunstplanten

Huren in 4 stappen

Zo huur je bloemstukken

Stap 1

Bekijk het assortiment

Laat u zich inspireren door een ruime keuze van onze bloemstukken. Advies nodig? Laat het weten als je een offerte aanvraagt.

Kunstplanten zijn niet te huur, wel te koop. Zie hiernaast.

Stap 2

Kies het formaat en de wisselperiode

Keuze gemaakt? Vraag een offerte aan via de knop hieronder.

Stap 3

Ontvang je bloemstuk op locatie

Contact gehad en alle details besproken? Art Flower Creation gaat aan de slag en zorgt voor levering op de afgesproken locatie.

Stap 4

Automatisch gebruik van de wisselservice

Makkelijk! Art Flower Creation bezorgt en wisselt je bloemstuk elke maand,kwartaal, half jaar, jaar of een andere overeengekomen periode.

Kopen in 4 stappen

Zo koop je bloemstukken én kunstplanten

Stap 1

Bekijk het assortiment

Maak een keuze uit onze ruime collectie bloemstukken of kunstplanten. Toch niet overgaan tot koop? Kijk eens bij Huren.

Stap 2

Kies de kunstflora en het formaat

Heb je een favoriet gevonden? Maak je keuze uit de verschillende formaten. Advies nodig? Neem contact met ons op.

Stap 3

Bestel via het bestelformulier of neem contact op

Kunstflora kopen? Neem contact op of vul uw bestelling in via het bestelformulier.

Stap 4

Levering

Contact gehad en alle details besproken? Art Flower Creation gaat voor jou aan de slag.

De laatste blogs

Blijf op de hoogte!

Kunstflora voor mijn bedrijf: waarom huren?

7 september 2021 Melissa

Met grote regelmaat kreeg ik van mijn Display Creation klantenkring te horen dat zij een behoorlijk bedrag moesten betalen voor de bezorging van verse bloemen. Het merendeel van mijn klanten heeft een een deal met de plaatselijke bloemist, die ongeveer om de 2 weken een vers bloemstuk plaatst tegen een behoorlijke prijs. Het nadeel van deze constructie is dat de bloemen al eerder dan de wisseldatum aan hun verwelkingsproces zijn begonnen. Het bloemstuk is niet meer representatief en verliest na verloop van tijd zijn toegevoegde waarde. De bloemen worden vaak al eerder verwijderd of wegens tijdgebrek blijven ze staan in hetzelfde water, waardoor er een vieze geur kan vrijkomen. Met het huren van kunstflora zal je deze nadelen niet ervaren. Niet iedereen is misschien zo snel overtuigd dat kunstflora een goede vervanger zou kunnen zijn voor verse bloemen, maar de kwaliteit van kunstbloemen is tegenwoordig zo goed dat ze niet of nauwelijks van echt zijn te onderscheiden. Art Flower Creation wil jou graag de voordelen laten ervaren. Maak gebruik en ervaar de voordelen van het huren van kunstflora voor jouw hotel, winkel, kantoor, balie, leestafel of privéruimte. Je maakt dan automatisch gebruik van de all-in wisselservice. Deze service wisselt jouw

Even kennismaken: Tasso Butter

Melissa

Hoe verliep je loopbaan? Waar begon je met werken? Na de MAVO ging ik naar de M.D.S. (Middelbare Detailhandel School). Etaleren was destijds een examenvak. Mijn docent gaf aan dat ik veel gevoel en talent had voor dit vak en spoorde mij aan er iets mee te gaan doen. Ik liet mij inspireren en besloot de tweejarige particuliere studie Etaleren/Standbouw te volgen. Uit eigen initiatief liep ik naast mijn studie, twee dagen in de week mee met freelance etaleur Chris de Vries (Display Creation). Hierdoor heb ik mijn eerste praktijkervaring opgedaan. Na een jaar schreef ik mij in als freelance etaleur en ging ik een samenwerking met Chris de Vries aan (1995). Zeven jaar later nam ik Display Creation over, om dit vervolgens in 2020 uit te breiden met Art Flower Creation. 2. Waarom ben je gestart met Display Creation? Als kind ging ik regelmatig met mijn opa naar de Bijenkorf om etalages te bekijken. Deze etalages maakte altijd enorm veel indruk op mij, ik vond ze magisch. Ook instore besteedde de Bijenkorf veel aandacht aan zijn presentaties. Daar is het zaadje gepland. Mijn eigen kamer was een ruimte om hiermee te experimenteren. Ik ben dus altijd al gefascineerd geweest

5 voordelen van kunstflora

6 september 2021 Melissa

Niet van echt te onderscheiden Art Flower Creation gebruikt de mooiste materialen met hoogwaardige kwaliteit. Deze kunstbloemen zijn niet van echt te onderscheiden. Art Flower Creation combineert zijde kunstbloemen met natuurlijke materialen, zoals droogbloemen, tot een passend geheel. 2. Onderhoudsvrij, Kleurvast & Duurzaam Van kunstbloemen kun je eindeloos plezier hebben. Ze verwelken niet, ze zijn geurvrij, onderhoudsvrij, kleurvast,  en duurzaam.  3. Lagere kosten De aanschaf van kunstflora is een duurzame lange termijn investering. Een bloemstuk gaat jaren mee en blijft zijn waarde langer behouden.   4. Extra klantbeleving & sfeerverhogend Kunstflora creëert sfeer en geeft een ruimte meer beleving en is zowel binnen als buiten te gebruiken. 5. Het gemak van een all-in wisselservice Tenslotte, de all-in wisselservice; een dienst die het gemak biedt van het periodiek wisselen van een bloemstuk(ken) op locatie. 

Nieuwsgierig naar ons werk?

Bekijk de laatste creaties in ons portfolio!
Portfolio
Dit is de algemene popup
met een mooie 2e title

en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.