Kunstflora voor mijn bedrijf: waarom huren?

7 september 2021 Melissa

Met grote regelmaat kreeg ik van mijn Display Creation klantenkring te horen dat zij een behoorlijk bedrag moesten betalen voor de bezorging van verse bloemen. Het merendeel van mijn klanten heeft een een deal met de plaatselijke bloemist, die ongeveer om de 2 weken een vers bloemstuk plaatst tegen een behoorlijke prijs.

Het nadeel van deze constructie is dat de bloemen al eerder dan de wisseldatum aan hun verwelkingsproces zijn begonnen. Het bloemstuk is niet meer representatief en verliest na verloop van tijd zijn toegevoegde waarde. De bloemen worden vaak al eerder verwijderd of wegens tijdgebrek blijven ze staan in hetzelfde water, waardoor er een vieze geur kan vrijkomen. Met het huren van kunstflora zal je deze nadelen niet ervaren.

Niet iedereen is misschien zo snel overtuigd dat kunstflora een goede vervanger zou kunnen zijn voor verse bloemen, maar de kwaliteit van kunstbloemen is tegenwoordig zo goed dat ze niet of nauwelijks van echt zijn te onderscheiden.

Art Flower Creation wil jou graag de voordelen laten ervaren. Maak gebruik en ervaar de voordelen van het huren van kunstflora voor jouw hotel, winkel, kantoor, balie, leestafel of privéruimte. Je maakt dan automatisch gebruik van de all-in wisselservice. Deze service wisselt jouw bloemstuk op de afgesproken wisseldatum voor een nieuw passend bloemstuk tegen een vriendelijke prijs.

Wil je ook huren en het gemak van een doorlopende wisselservice?

Check dan de website, LinkedIn of Instagram.

Dit is de algemene popup
met een mooie 2e title

en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.