Over Tasso Butter

Eigenaar Art Flower Creation & Display Creation

Hallo, ik ben Tasso Butter – allround etaleur en visual merchandiser. Mijn expertise oefen ik met veel liefde uit binnen mijn twee bedrijven: Art Flower Creation en Display Creation.

Art Flower Creation
Vanuit mijn ervaring met etaleren en styling is Art Flower Creation ontstaan. Een service die net als een etalage bijdraagt aan extra beleving van een werk of privé-omgeving. Kunstflora is perfect voor deze (klant)beleving wegens de sfeerverhogende factor. Mijn doel is om met een creatieve blik jouw visie te vertalen naar een effectief resultaat. Zo komen jouw producten of diensten beter tot hun recht in je zakelijke omgeving, of wordt jouw privé-omgeving precies zoals jij het wilt. Meer weten over mij en Art Flower Creation? Klik dan hier. (link naar blog interview).

Display Creation
Display Creation is ontstaan vanuit de liefde om producten of diensten door middel van presentaties te etaleren. Dit doe ik op een sfeervolle, thematische en tevens effectieve manier, zodat het commerciële ondernemersdoel en de klantbeleving wordt ondersteund. Het presenteren van producten of diensten in de etalage of instore omgeving blijft nog steeds een belangrijk onderdeel van het totale winkelconcept. Het is dus zaak om regelmatig de presentaties te onderhouden, te veranderen en af te stemmen op een specifiek verkoopdoel. Een etaleur kan deze wensen vertalen in een presentatie die er voor zorgen dat potentiële klanten voor jouw winkel kiezen om naar binnen te gaan. Interesse in mijn werk als etaleur? Kijk hieronder.

Display Creation

Display Creation
Bij Display Creation help ik je graag met de volgende activiteiten;

  • Inrichting van etalages, showrooms, stands, displays, of instore presentaties,
  • Bewaken van het (visuele) imago en huisstijl,
  • Fungeren als aanspreekpunt als het gaat om presentaties (etalage/instore),
  • Voorstellen van verbeterpunten m.b.t. presentaties en etalage,
  • Verbeteren van de attentiewaarde van uw point of sale.

Ben je geïnteresseerd in mijn werkzaamheden als etaleur/visual merchandiser en wil je meer informatie hierover? Bekijk de website van Display Creation hieronder.

displaycreation.nl
Dit is de algemene popup
met een mooie 2e title

en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen. en wat tekst zodat je hem echt zelf goed kan vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.