Over
Tasso Butter

Eigenaar Art Flower creation.

Mijn naam is Tasso Butter. Ik ben sinds 1995 eigenaar van Display Creation en werkzaam als Freelance allround etaleur – visual merchandiser. Mijn focus ligt primair op etaleren, presenteren en styling. Vanuit mijn ervaring als visual merchandiser is Art flower creation ontstaan. Een service die net als een etalage bijdraagt aan een extra beleving van een werk of priv├ę-omgeving.

Mijn kracht ligt in het werken vanuit een visie en deze te vertalen naar een resultaat. Mijn stijl is persoonlijk en open. Door te vragen, te luisteren, de context en omgeving als een geheel in kaart te brengen, weet ik de wensen te verbinden in een treffend concept. Out of the box, creatief en oog voor detail.

 

 

 

 

 

 

 

Eigenaar Art flower creation.

 

Bent u geïnteresseerd in mijn werkzaamheden als etaleur- visual merchandiser en wilt u meer informatie hierover, dan verwijs ik u graag door naar de website van Display Creation. Ik help u graag met de volgende activiteiten;

+ Inrichting van etalages, showrooms, stands, displays, of instore presentaties.

+ Bewaken van het (visuele) imago en huisstijl.

+ Fungeren als aanspreekpunt als het gaat om presentaties (etalage/instore)

+ Voorstellen van verbeterpunten m.b.t. presentaties en etalage.

+ Verbeteren van de attentiewaarde van uw point of sale.

 

displaycreation.nl