Huur een bloemstuk.

Bepaal hier uw gewenste formaat.

De bloemstukken zijn te huur in diverse formaten met bijbehorende pot of vaas. Wilt u een bloemstuk kopen en op maat laten samenstellen is dat ook mogelijk. De prijzen hiervan gaan in overleg en zijn afhankelijk van uw wensen.

De huurprijzen zijn excl. Btw/ incl. reiskosten/incl. verzekering /incl. onze haal- en brengservice.

Er is ook een mogelijkheid om een bijbehorende zuil of sokkel te huren of op maat te laten maken. De tarieven hiervan gaan in overleg.

 

 

 

 

De afbeeldingen van de bloemstukken in menu hieronder zijn VOORBEELDEN die u zou kunnen verwachten tijdens uw huurtraject.

 

 

Welk FORMAAT zoekt u?

Hieronder een selectie met VOORBEELDEN.

Ervaringen van onze klanten.

Word ook klant en vertel ons u ervaring!

Wij zijn altijd zeer tevreden over de verrassende bloemstukken van Art flower creation. Ook van onze klanten krijgen wij hierover regelmatig complimenten. Wij vinden het dan ook belangrijk dat de zaak er fris en uitnodigend uitziet en Tasso draagt hier aan bij.
Paul Bas Optiek. (Amsterdam)
Sinds een jaar hebben wij om de 8 weken een prachtige pot met bloemen van Tasso in de winkel staan. Wij krijgen hier vaak complimenten over. Het gebeurt regelmatig dat onze klanten verbaasd zijn wanneer ik ze vertel dat het kunstbloemen zijn. Onze winkel krijgt een warme en gezellige uitstraling, wij zijn er erg blij mee. Kortom Art flower creation is een echte aanrader.
Optiek René. (Hoogeveen)
Wij maken al geruime tijd gebruik van de bloemenservice van Art flower creation en worden nog steeds om de 2 maanden verrast met een nieuw bloemenarrangement die onze zaak persoonlijkheid geeft. Wij zijn dan ook zeer tevreden met deze totaalservice.
Colpa Optiek. (Boskoop)
Wij, Ron en Ilona Poelsma van Brilmode Zeist, zijn al vele jaren blij met onze etaleur Tasso. De verzorging van de etalage en het plaatsen van bloemdecoraties in onze winkel wordt altijd erg door onze klanten gewaardeerd. Wat wij vooral verrassend vinden is dat wij altijd weer iets anders gepresenteerd krijgen wat er kleurrijk en creatief uitziet.
Brilmode Zeist.
Stel je eens voor dat er een klant je winkel binnen komt om je te vertellen hoe leuk je etalage is!
Dat gebeurd ons regelmatig sinds Tasso onze etalage verzorgd. Om de 8 weken staat er weer een nieuw verzorgd visitekaartje achter onze ramen. Op verzoek kan er ook met een thema gewerkt worden, maar als wij geen inspiratie hebben, heeft Tasso die gelukkig wel!
Binnen in de winkel genieten wij en onze klanten van uitbundige bloemstukken. Vaak wordt er even van dichtbij gekeken hoe het kan dat de bloemen na weken nog steeds zo mooi zijn. En dat ligt niet aan onze verzorging, want wij kijken er niet naar om!
Kijken bij wouter (Utrecht )